fbpx

Bal Sylwestrowy 2022

Jan Sander Hotel

19 listopada 2021

Brak komentarzy

Sylwester 2021/2022

Szanowni Goście! 🎆 Wspólnie wznieśmy toast i przywitajmy Nowy Rok! 🌟

Chcecie przeżyć Bal Sylwestrowy w blasku szampańskiej zabawy? 🍾 Zapraszamy do wspólnej celebracji długo wyczekiwanej nocy pełnej elegancji, fantastycznej zabawy oraz wyśmienitej kuchni. W celu zapewnienia Wam wyjątkowej atmosfery oraz niepowtarzalnych wspomnień przygotowaliśmy szeroką ofertę atrakcji, która przypadnie do gustu najbardziej wymagającym gościom.

◼️Nie zabraknie wykwintnych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie, wybitnych deserów, ciast, oraz fingerfoodów w formie urozmaiconego zimnego oraz słodkiego bufetu.

◼️Bal odbędzie się w nowoczesnych wnętrzach naszych sal bankietowych, w których tą wyjątkową noc uświetni Wam Dj Petross serwujący doskonałą oprawę muzyczną.

◼️Po całonocnej zabawie czekają na Państwa pokoje hotelowe w atrakcyjnych cenach.

◼️ 0,5 l wódki na parę

◼️Open bar!

Pożegnaj stary rok i przywitaj nowy w Hotelu Jan Sander! 🥂

Cena: 450 zł/ os.

MENU / CATERING

PRZYSTAWKA
Terrina z kaczki z dodatkiem migdałów na konfiturze żurawinowej w aromacie wiśniówki

II. ZUPA
Aksamitny krem kokosowy z krewetką smażoną i kolendrą

III. DANIE II (podawane na półmiskach)

  • Kacze udo długo pieczone w warzywach i jabłkach
  • Filet z indyka zapiekany brokułem
  • Pikantna gicz drobiowa w tempurze piwnej
  • Żeberka duszone w sosie na ostro
  • Filet z miętusa smażony na maśle czosnkowym w panierce

Dodatki:

  • Ziemniaki gotowane z koperkiem
  • Ziemniaki zapiekane w ziołach z czosnkiem
  • Kompozycja surówek
  • Warzywa grillowane w pikantnym sosie

IV. DESER

  • Karmelowe tiramisu z dodatkiem frużeliny z czerwonych owoców

V. DANIE III (serwowane)
Policzki wołowe w sosie z dodatkiem porto podawane z kaszotto grzybowym i parmezanem oraz modrą kapustą w czerwonym winie z rodzynkami.

VI. Danie IV (Zupa)
Ragout z polędwiczki wieprzowej z makaronem Conchiglioni.

VII. Danie V
Żur na zakwasie z białą kiełbasą i jajem.

BUFET ZIMNY

  • Gęś faszerowana z orzechami nerkowca
  • Boczek zawijany z korniszonem i gorczycą
  • Schab faszerowany z warzywami
  • Śledzie w oleju z cebulką czosnkową
  • Tortilla z serkiem smakowym, kurczakiem i warzywami
  • Pasztet z żurawiną i marynatami
  • Carpaccio z buraka z rukolą i serem feta
  • Capresse z oliwkami i bazyliowym pesto
  • Sałatka brokułowa z fetą w sosie jogurtowym z prażonymi migdałami
  • Ryba w zalewie słodko-kwaśnej

BUFET SŁODKI

Ciasta:

  • Toffee
  • 3-bit
  • Rafaello
  • Crème brulee
  • Carmelita
  • Sernik
  • Fingers food
  • Owoce sezonowe

NAPOJE (Bez ograniczeń)

Kawa, herbata

  • Napoje zimne podawane w dzbankach:
  • woda
  • soki

Napoje gazowane:

  • Pepsi
  • Mirinda
  • 7 Up

Szampan na powitanie Nowego Roku
Open Bar !

 


Zachęcamy do rezerwacji:
tel: +48 42 280 77 08
email: hotel@jansander.pl

Ilość miejsc ograniczona!