Szanowni Goście! 🎆 Wspólnie wznieśmy toast i przywitajmy Nowy Rok! 🌟
Chcecie przeżyć Bal Sylwestrowy w blasku szampańskiej zabawy? 🍾 Zapraszamy do wspólnej celebracji długo wyczekiwanej nocy pełnej elegancji, fantastycznej zabawy oraz wyśmienitej kuchni. W celu zapewnienia Wam wyjątkowej atmosfery oraz niepowtarzalnych wspomnień przygotowaliśmy szeroką ofertę atrakcji, która przypadnie do gustu najbardziej wymagającym gościom.
◼️Nie zabraknie wykwintnych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie, wybitnych deserów, ciast, oraz fingerfoodów w formie urozmaiconego zimnego oraz słodkiego bufetu.
◼️Bal odbędzie się w nowoczesnych wnętrzach naszych sal bankietowych, w których tą wyjątkową noc uświetni Wam Dj Petross serwujący doskonałą oprawę muzyczną.
◼️Po całonocnej zabawie czekają na Państwa pokoje hotelowe w atrakcyjnych cenach.
◼️ 0,5 l wódki na parę
◼️Open bar!
Pożegnaj stary rok i przywitaj nowy w Hotelu Jan Sander! 🥂
Cena: 450 zł/ os.
PRZYSTAWKA
Terrina z kaczki z dodatkiem migdałów na konfiturze żurawinowej w aromacie wiśniówki
II. ZUPA
Aksamitny krem kokosowy z krewetką smażoną i kolendrą
III. DANIE II (podawane na półmiskach)
- Kacze udo długo pieczone w warzywach i jabłkach
- Filet z indyka zapiekany brokułem
- Pikantna gicz drobiowa w tempurze piwnej
- Żeberka duszone w sosie na ostro
- Filet z miętusa smażony na maśle czosnkowym w panierce
Dodatki:
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Ziemniaki zapiekane w ziołach z czosnkiem
- Kompozycja surówek
- Warzywa grillowane w pikantnym sosie
IV. DESER
- Karmelowe tiramisu z dodatkiem frużeliny z czerwonych owoców
V. DANIE III (serwowane)
Policzki wołowe w sosie z dodatkiem porto podawane z kaszotto grzybowym i parmezanem oraz modrą kapustą w czerwonym winie z rodzynkami.
VI. Danie IV (Zupa)
Ragout z polędwiczki wieprzowej z makaronem Conchiglioni.
VII. Danie V
Żur na zakwasie z białą kiełbasą i jajem.
BUFET ZIMNY
- Gęś faszerowana z orzechami nerkowca
- Boczek zawijany z korniszonem i gorczycą
- Schab faszerowany z warzywami
- Śledzie w oleju z cebulką czosnkową
- Tortilla z serkiem smakowym, kurczakiem i warzywami
- Pasztet z żurawiną i marynatami
- Carpaccio z buraka z rukolą i serem feta
- Capresse z oliwkami i bazyliowym pesto
- Sałatka brokułowa z fetą w sosie jogurtowym z prażonymi migdałami
- Ryba w zalewie słodko-kwaśnej
BUFET SŁODKI
Ciasta:
- Toffee
- 3-bit
- Rafaello
- Crème brulee
- Carmelita
- Sernik
- Fingers food
- Owoce sezonowe
NAPOJE (Bez ograniczeń)
Kawa, herbata
- Napoje zimne podawane w dzbankach:
- woda
- soki
Napoje gazowane:
Szampan na powitanie Nowego Roku
Open Bar !
Zachęcamy do rezerwacji:
tel: +48 42 280 77 08
email: hotel@jansander.pl
Ilość miejsc ograniczona!