fbpx

Jan Sander Hotel

06 października 2023

Brak komentarzy

Będzie się działo… Andrzejki 2023

Bal Andrzejkowy 2023 w Hotelu Jan Sander!

Zapraszamy serdecznie – zarezerwuj już dziś, aby nie zabrakło miejsca dla Ciebie i … jej, jego, ich. Będzie się działo… jak co roku!

Z przyjemnością informujemy, że w dniu

25.11.2022r. o godzinie 20:00

odbędzie się u nas Bal Andrzejkowy!
To tylko chwila, moment (+- 15 min) z centrum Łodzi, a nowa obwodnica prowadzi prosto do naszych drzwi.

Zapewniamy przepyszne jedzenie, ciepłe i zimne
napoje bez ograniczeń oraz muzykę na żywo.

🥳 W tym roku o oprawę muzyczną zadbają… kto zgadnie ?

-> Sprawdź nasze menu Andrzejkowe poniżej <-

Wróżymy dobrą zabawę! 💃🕺

Zapraszamy do zapisów.

Cena: 250 zł za osobę

☎️ +48 42 280 77 08
📧 hotel@jansander.pl

Menu na Bal Andrzejkowy

I. Przystawka

  • Plaster długo pieczonego rostbefu z grzanką maślaną i szczczypiorkowym majonezem
  • Hummus z pomidorów suszonych podany na grzance czosnkowej (opcja wegetariańska) 

II. Zupa

  • Rozgrzewający krem z dyni z chilli, imbirem i mlekiem kokosowym (opcja wegetariańska)

III. Danie główne

  • Pieczony filet kaczy marynowany w warzywach z sosem malinowym z chilli
  • Roladki drobiowe nadziewane serkiem ziołowym
  • Giczki z kurczaka w cieście piwnym
  • Polędwiczka wieprzowa faszerowana warzywami z białym winem
  • Pierożki z soczewicą i wędzonym tofu w sosie brie (opcja wegetariańska)

Dodatki do dań głównych. (wszystkie opcje wegetariańskie)

  • Ziemniaki gotowane z koperkiem
  • Ziemniaki pieczone z ziołami
  • Warzywa duszone z masłem czosnkowy
  • Surówki ze świeżych warzyw
  • Mini karotka w glazurze miodowo-pomarańczowej

IV. Deser

  • Nowojorski sernik mango z topingiem czekoladowym i żelem z czerwonych owoców (opcja wegetariańska)

V. II Danie

  • Gulasz z indyka w pomidorach i warzywach ze śmietanką, kluseczkami śląskimi oraz buraczkami glazurowanymi
  • Gulasz warzywny z kluseczkami śląskimi oraz buraczkami glazurowanymi (opcja wegetariańska)  

VI. Zupa 2

  • Tradycyjny barszczyk czerwony (opcja wegetariańska)
  • Zalewajka po łódzku wzbogacona grzybami

  

Zimna płyta (wszystkie produkty wystawione do stołu na półmiskach)

BUFET PRZEKĄSKOWY

  • Półmisek mięs pieczonych (brzuch, kaczka, schab, kurczak)
  • Pasztet myśliwski z żurawiną  
  • Tradycyjny śledź w oleju z cebulką
  • Warzywa w tempurze z salsą (opcja wegetariańska)
  • Ciasto filo nadziewane szpinakiem (opcja wegetariańska)
  • Panierowane tofu (opcja wegetariańska)
  • Carpaccio z buraka, podane z rukolą i serem feta oraz kremem balsamicznym (opcja wegetariańska)
  • Wrapy z kurczakiem serkiem włoskim i warzywami
  • Szpinakowa rolada serowa z łososiem
  • Sałatka krabowa ze świeżym ogórkiem i koperkiem
  • Mix sałat z pieczonym kurczakiem teriyaki

BUFET SŁODKI:

Ciasta

Owoce sezonowe

NAPOJE B/O (Bez ograniczeń)

Napoje ciepłe : Kawa, herbata w formie bufetowej

Napoje zimne : woda z cytryną, soki owocowe w dzbankach

Napoje gazowane z grupy Pepsi – Pepsi, Mirinda, 7-UP

 

Zapraszamy, życzymy smacznego i dobrej najlepszej zabawy!