Menu Wigilijne 2023 – Catering na swięta
Restauracja Hotelowa Jan Sander
My Gotujemy, ty możesz skupić się na tym co najważniejsze.
Daj nam zrobić to dla Ciebie – pysznie i wygodnie.
Jak co roku – wracamy z naszym wspanialym Menu Wigilijnym.
Menu Wigilijne 2023 – Catering na swięta
Restauracja Hotelowa Jan Sander
My Gotujemy, ty możesz skupić się na tym co najważniejsze.
Daj nam zrobić to dla Ciebie – pysznie i wygodnie.
Jak co roku – wracamy z naszym wspanialym Menu Wigilijnym.
Dania rybne wędzone:
Pstrąg faszerowany …………………………………………………………………………………….80 zł/ sztuka ok 650g
Karp wędzony ……………………………………………………………………………………………………………7 zł/ 100g
Pstrąg wędzony …………………………………………………………………………………………………………6 zł/ 100g
Dania rybne smażone:
Karp smażony (filet)…………………………………………………………………………………………………..16 zł/ 100g
Miętus panierowany………………………………………………………………………………………………….18 zł/ 100g
Sandacz panierowany………………………………………………………………………………………………..20 zł/ 100g
Ryba po grecku (250 g ryby, 250 g farszu) ……………………………………………………………………39 zł/ 500g
Ryby świeże:
Sandacz ………………………………………………………………………….……………………………………………………90 zł/ 1 kg
Miętus …………………………………………………………………………………………………………………………………80 zł/ 1 kg
Karp patroszony w dzwonkach lub w filecie…..……………………………………………………………………. informacja odnośnie ceny pod numerem 42 280 77 08
Przystawki:
Śledź w oleju 1 płat …………………………………………………………………………………………………..13 zł/ 100g
Tatar z łososia z dodatkiem musztardy francuskiej ………………………………………………………..22 zł/ 100g
Sałatka warzywna ………………………………………………………………………………………………………7 zł/ 100g
Karp w galarecie (100 g karpia)……………………………………………………………………………………12 zł/ 100g
Pasztet z grzybami z konfiturą cebulową ……………………………………………………………………….7 zł/ 100g
Rolki mięsne (kurczak, kaczka, boczek, schab)..………………………………………………………70 zł/ półmisek mix
Ryba w zalewie słodko-kwaśnej ………………………………………………………………………………….40 zł/ 330g
Zupy:
Esencjonalna zupa grzybowa z łazankami ………………………………………………………..18 zł/ porcja 350ml
Barszcz czerwony z pasztecikiem lub uszkami (1 szt.) ………………………………………..15 zł/ porcja 350ml
Pikantna zupa rybna ……………………………………………………………………………………. 20 zł/ 250ml
Dania ciepłe:
Policzki wołowe w sosie grzybowym z dodatkiem czerwonego wina ……………..……………..…..22 zł/ 100g
Nogi z kaczki pieczone w warzywach i jabłkach……………………………..……………………………………19 zł/ 100g
Kaszotto z boczkiem i grzybami ……………………………………………………………………………………….12 zł/ 100g
Pierogi z kapustą i grzybami………………………………………………………..……………………………………..12 zł/ 3 szt.
Pierogi ruskie…………………………………………………………………………..………………………………………….12 zł/ 3 szt.
Cepeliny z mięsem (110g)……………………………………………………………………………………………………..7 zł/1 szt.
Kapusta z grochem………………………………………………………………………………………………………………..6 zł/100g
Makiełki………………………………………………………………………………………………………………………………10 zł/ 100g
Kaczka faszerowana(cała około 3 kg)…………………………………………………………………………..110 zł/ 1 kg
Kaczkę można zamówić całą, ½ lub ¼
Ciasta:
Sernik domowy ………………………………………………………………………………………………………….7 zł/ 100g
Makowiec z bakaliami …………………………………………………………………………………………………7 zł/100g
Szarlotka korzenna …………………………………………………………………………………………..………….7 zł/100g
Zapraszamy do składania zamówień!
+48 42 280-77-08
hotel@jansander.pl
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.
Jeśli wyłączysz to ciasteczko, nie będziemy mogli zapisać twoich preferencji. Oznacza to, że za każdym razem, gdy odwiedzasz tę stronę, musisz ponownie włączyć lub wyłączyć ciasteczka.
Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.
Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.
Najpierw włącz ściśle niezbędne ciasteczka, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje!