STUDNIÓWKI

IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE

Studniówki

Studniówka to bal jedyny w swoim rodzaju, który wspomina się do końca życia. Zanim rozpocznie się odliczanie do egzaminu dojrzałości połączone z intensywną nauką, czas na zabawę i tańce do białego rana. Tej nocy zapominamy o zbliżającej się maturze i szalejemy do rana. Studniówka to wydarzenie, które w styczniu i lutym znajduje się w centrum zainteresowania wszystkich szkół ponadgimnazjalnych. W Hotelu Jan Sander dokładamy wszelkich starań, aby każdy bal maturalny był wyjątkowy i niezapomniany. Doskonale wiemy, z jakim utęsknieniem maturzyści wyczekują tego dnia, dlatego zawsze dbamy nawet o najdrobniejsze szczegóły. Jeśli poszukują Państwo odpowiedniej sali na studniówkę w Łodzi, Konstantynowie Łódzkim lub Aleksandrowie Łódzkim, jesteśmy do Państwa dyspozycji. Z przyjemnością zorganizujemy imprezę, o jakiej marzą uczniowie. Dysponujemy czterema przestronnymi salami bankietowymi, które idealnie sprawdzą się do Poloneza oraz zabaw do białego rana. W przypadku połączenia dwóch sąsiadujących ze sobą sal, jesteśmy w stanie zorganizować dla Państwa studniówkę liczącą nawet do 400 osób. Z naszej strony gwarantujemy pełen profesjonalizm i obsługę na najwyższym poziomie. Organizowanie imprez to dla nas czysta przyjemność, a uśmiech i zadowolenie roztańczonych maturzystów jest dla nas najlepsza nagrodą. Serdecznie zachęcamy do odwiedzenia nas w Hotelu Jan Sander, by obejrzeć nasze sale bankietowe oraz porozmawiać na temat Państwa oczekiwań. Zapewniamy indywidualne podejście oraz dostosowanie oferty do wymagań.

Organizacja kompleksowa studniówek w naszych hotelowych salach balowych to wspaniały pomysł na studniówkę 2019-2020. Wspieramy, pomagamy, organizujemy.

Menu na Studniówkę - propozycja

Menu jest propozycją naszego Szefa Kuchni, niemniej jednak czekamy na Państwa sugestie i ewentualne modyfikacje.
W razie potrzeby na specjalne życzenie możemy przygotować indywidualne menu dla osób będących na dietach (np. wegetariańskiej, wegańskiej, bezglutenowej).


170 zł/ osoba


  1. Przystawka (przystawka oczekująca na stole – jedna do wyboru):
    – tatar z łososia na grzance czosnkowej.
  2. Zupa (serwowana w wazach – jedna do wyboru):
    – rosół z domowym makaronem,
    – krem z pieczonego buraka z kwaśną śmietaną,
    – francuska zupa cebulowa z grzankami i serem gruyeree.
  3. Danie główne (serwowane na półmiskach):
    – kotlet de volaille,
    – karkówka po kaszubsku z makaronem szpinakowym,
    – zrazy wieprzowe w sosie koperkowym,
    – filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i suszonym pomidorem z salsą pomidorową,
    – kotlet Cordon Blue.
    Dodatki do dań głównych:
    – buraczki na ciepło,
    – kluski śląskie lub włoskie gnocchi w maśle,
    – ziemniaki pieczone z rozmarynem,
    – bukiet surówek.
  4. Danie ciepłe (jedno do wyboru):
    – shoarma z frytkami,
    – Stroganoff wołowy z kluskami półfrancuskimi.
  5. Danie ciepłe:
    – polędwiczka wieprzowa w sosie z sera pleśniowego, podana z włoskimi kluskami gnocchi.
  6. Zupa (serwowana):
    – łódzka zalewajka z grzybami.
Imprezy studniówki Łódź
Sala balowa Łódź
Studniówka Łódź
Stół z deserami

Szukasz miejsca na Studniówkę? Napisz do nas lub zadzwoń!