fbpx

Jan Sander Hotel

10 października 2022

Brak komentarzy

Andrzejki 2022 pod Łodzią :)

Bal Andrzejkowy 2022 w Hotelu Jan Sander!

Zapraszamy serdecznie – zarezerwuj już dziś, aby nie zabrakło miejsca dla Ciebie i … jej, jego, ich.

Z przyjemnością informujemy, że w dniu

26.11.2022r. o godzinie 20:00

odbędzie się u nas Bal Andrzejkowy!
To tylko chwila (15 min) z centrum Łodzi, a nowa obwodnica prowadzi prosto do naszych drzwi.

Zapewniamy przepyszne jedzenie, ciepłe i zimne
napoje bez ograniczeń oraz muzykę na żywo.

🥳 W tym roku o oprawę muzyczną zadbają 🎤 DJ
Petross oraz DJ Miłosz z ekipy Imprezowe Rytmy.

-> Sprawdź nasze menu Andrzejkowe poniżej <-

Wróżymy dobrą zabawę! 💃🕺

Zapraszamy do zapisów.

Cena: 230 zł za osobę

☎️ +48 42 280 77 08
📧 hotel@jansander.pl

Menu na Bal Andrzejkowy

I. Przystawka

  • Carpaccio z kaczki na sałatach z sosem wiśniowym z chipsem z bagietki 

II. Zupa

  • Esencjonalny bulion z grzybami, makaronem i włoszczyzną julienne

III. Danie główne

  • Gicz w cieście piwnym
  • Pieczeń z udźca indyczego  w warzywach  i ziołach
  • Panierowany filet drobiowy z serem ziołowym  
  • Długo pieczony boczek w chrzanie i musztardzie
  • Duszone policzki wieprzowe w sosie z dodatkiem porto

Dodatki do dań głównych.

  • Ziemniaki z koprem i masłem
  • Gnocchi na maśle czosnkowym
  • Warzywa parowane po włosku
  • Kompozycja surówek

IV. Deser

  • Czerwone owoce w żelu z gałką lodów waniliowych i orzechową kruszonką

V. II Danie

  • Kacze udko pieczone z jabłkami i warzywami z modrą kapustą i puree  

VI. Zupa 2

  • Zupa chrzanowa z białą kiełbasą

  

Zimna płyta (wszystkie produkty wystawione do stołu na półmiskach)

BUFET PRZEKĄSKOWY

  • Półmisek mięs pieczonych (kurczak faszerowany szpinakiem, kaczka faszerowana na słodko, brzuch z czosnkiem niedźwiedzim, schab faszerowany brokułem i serem feta)
  • Pasztet myśliwski z żurawiną
  • Tradycyjny śledź w oleju z cebulką
  • Ryba w zalewie słodko-kwaśnej
  • Rolada serowa z wędzonym łososiem i szpinakiem
  • Tortilla z kurczakiem i warzywami
  • Carpaccio z buraka, podane z rukolą i serem feta oraz kremem balsamicznym
  • Terrine z kurczakiem i brokułem i karotką
  • Sałatka brokułowa z fetą w sosie jogurtowym z prażonymi migdałami
  • Sałatka z kurczakiem, pomidorami i ogórkiem z serem wędzonym i sosem czosnkowym
  • Pieczywo

BUFET SŁODKI:

Ciasta

Owoce sezonowe

NAPOJE B/O (Bez ograniczeń)

Napoje ciepłe : Kawa, herbata w formie bufetowej

Napoje zimne : woda z cytryną, soki owocowe w dzbankach

Napoje gazowane z grupy Pepsi – Pepsi, Mirinda, 7-UP

 

Zapraszamy, życzymy smacznego i dobrej najlepszej zabawy!