fbpx

Menu Andrzejki 2025

MENU ANDRZEJKOWE

295 zł/os

 

I. (przystawka)

– Meat ball w panko z sałatą i sosem czosnkowym

– Vege ball z sałatką i sosem czosnkowym (opcja wegetariańska)

 

II. (zupa)

– Bulion mięsno-grzybowy z kołdunami wołowymi

– Bulion warzywny z makaronem i grzybami (opcja wegetariańska)

 

III. (danie główne)

– Pinchos z indyka i chorizo

– Pierś z kaczki konfitowana z tymiankiem

– Roladki ze schabu nadziane kremowym serkiem i fasolką w panierce sezonowej 

– Pikantne skrzydełka w marynacie azjatyckiej 

– Zapiekanka z dynią i serem (opcja wegetariańska)

(dodatki do dań głównych) 

Chrupiące ziemniaki z patelni z aromatycznymi ziołami

-Mini marchewka z groszkiem cukrowym w emulsji maślanej 

-Ziemniaki gotowane z koperkiem

-Świeże surówki w trzech odsłonach 

 

IV. (Deser) 

– Ciasto „Topielec” w malinach

 

V. (II Danie)

– Policzki wieprzowe w sosie własnym na puree ziemniaczano-maślanym z sałatka vinegret

– Wegetariańskie kotleciki warzywne (opcja wegetariańska)

 

VI. (III Danie)

– Krem z dyni z imbirem i pieczonymi warzywami 

 

Zimna płyta 

BUFET PRZEKĄSKOWY 

-Talerz z pieczonymi roladami mięsnymi, serami i chrzanem 

-Pasztet staropolski z żurawiną 

-Nuggetsy z sosem koktajlowym 

-Sałatka z kurczakiem teryiaki 

-Tortilla z serkiem włoskim i warzywami

-Sałatka caprese z dodatkiem oliwek 

-Carpaccio z buraka z rukolą i kremem balsamicznym 

-Roladka z łososia z serkiem czosnkowym

– Bruschetty

-Mini burgery 

-Tartinki

-Pieczywo

 

BUFET SŁODKI: 

-Muffinki 

-Finger-foody 

-Lollipopsy

-Ciasta Domowe

 

NAPOJE B/O 

Kawa, herbata w formie bufetowej 

Napoje gazowane z grupy Pepsi – pepsi, mirinda, 7-up-w formie bufetowej

Napoje zimne : woda z cytryną, soki owocowe w dzbankach