MENU ANDRZEJKOWE
295 zł/os
I. (przystawka)
– Meat ball w panko z sałatą i sosem czosnkowym
– Vege ball z sałatką i sosem czosnkowym (opcja wegetariańska)
II. (zupa)
– Bulion mięsno-grzybowy z kołdunami wołowymi
– Bulion warzywny z makaronem i grzybami (opcja wegetariańska)
III. (danie główne)
– Pinchos z indyka i chorizo
– Pierś z kaczki konfitowana z tymiankiem
– Roladki ze schabu nadziane kremowym serkiem i fasolką w panierce sezonowej
– Pikantne skrzydełka w marynacie azjatyckiej
– Zapiekanka z dynią i serem (opcja wegetariańska)
(dodatki do dań głównych)
– Chrupiące ziemniaki z patelni z aromatycznymi ziołami
-Mini marchewka z groszkiem cukrowym w emulsji maślanej
-Ziemniaki gotowane z koperkiem
-Świeże surówki w trzech odsłonach
IV. (Deser)
– Ciasto „Topielec” w malinach
V. (II Danie)
– Policzki wieprzowe w sosie własnym na puree ziemniaczano-maślanym z sałatka vinegret
– Wegetariańskie kotleciki warzywne (opcja wegetariańska)
VI. (III Danie)
– Krem z dyni z imbirem i pieczonymi warzywami
Zimna płyta
BUFET PRZEKĄSKOWY
-Talerz z pieczonymi roladami mięsnymi, serami i chrzanem
-Pasztet staropolski z żurawiną
-Nuggetsy z sosem koktajlowym
-Sałatka z kurczakiem teryiaki
-Tortilla z serkiem włoskim i warzywami
-Sałatka caprese z dodatkiem oliwek
-Carpaccio z buraka z rukolą i kremem balsamicznym
-Roladka z łososia z serkiem czosnkowym
– Bruschetty
-Mini burgery
-Tartinki
-Pieczywo
BUFET SŁODKI:
-Muffinki
-Finger-foody
-Lollipopsy
-Ciasta Domowe
NAPOJE B/O
Kawa, herbata w formie bufetowej
Napoje gazowane z grupy Pepsi – pepsi, mirinda, 7-up-w formie bufetowej
Napoje zimne : woda z cytryną, soki owocowe w dzbankach






