Bal karnawałowy w Hotelu *** Jan Sander
290 zł/os
I. Przystawka
– Pieczony rostbef na sałatce wakame z orientalnym sosem
II.Zupa
– Krem kokosowy z prażonym migdałem
III. Danie II półmisek mięs obiadowych
– Roladka drobiowa z serem i masłem
– Faszerowane zrazy wieprzowe
– Giczka drobiowa w cieście
– Kofta turecka
-Wegetariańskie pieczone pierogi z ciasta drożdżowego
Dodatki
– Ziemniaczki gotowane z masłem i koperkiem
– Kalafior w sosie serowym
– Gnocchi szpinakowe
– Świeże surówki w trzech odsłonach
DESER
– Karmelowa Panna Cotta z żelem malinowym i kruszonką
IV. Danie gorące
– Stek z polędwiczki z pomidorem zapieczonym mozzarellą, sos bazyliowy, ziemniaki po sycylijsku,sałatka z mikro ziół
V. Danie IV Zupa
– Zupa bałkańska z klopsikami mięsnymi
Bufet przekąskowy:
– Deska serów i rolad pieczonych
– Pasztet staropolski z żurawiną
– Sałatka grecka
-Tortilla z serkiem kremowym
– Sałatka caprese z dodatkiem oliwek
– Plastry pieczonego buraka z kremem balsamicznym i rukolą
– Półmiski przekąsek:
– Ryba w zalewie sodko-kwaśnej
– Pizzerinki
-Mini burgery
-Tartinki
– Rożki z ciasta filo
Bufet słodki:
- muffinki
- finger-foody
- lollipopsy
- ciasta domowe
- owoce sezonowe
NAPOJE B/O
Kawa, herbata w formie bufetowej
Napoje zimne: woda z cytryną, soki owocowe w dzbankach
Napoje gazowane z grupy Pepsi- pepsi, Mirinda, 7-up