fbpx

Bal karnawałowy w Hotelu *** Jan Sander

290 zł/os

 

I. Przystawka

– Pieczony rostbef na sałatce wakame z orientalnym sosem

II.Zupa

– Krem kokosowy z prażonym migdałem

III. Danie II półmisek mięs obiadowych

– Roladka drobiowa z serem i masłem

– Faszerowane zrazy wieprzowe

– Giczka drobiowa w cieście

– Kofta turecka

-Wegetariańskie pieczone pierogi z ciasta drożdżowego

Dodatki

– Ziemniaczki  gotowane z masłem i koperkiem

– Kalafior w sosie serowym

– Gnocchi szpinakowe

– Świeże surówki w trzech odsłonach

DESER

Karmelowa Panna Cotta z żelem malinowym i kruszonką

IV. Danie gorące

– Stek z polędwiczki z pomidorem zapieczonym mozzarellą, sos bazyliowy, ziemniaki po sycylijsku,sałatka z mikro ziół

V. Danie IV Zupa

– Zupa bałkańska z klopsikami mięsnymi

Bufet przekąskowy:

– Deska serów i rolad pieczonych

– Pasztet staropolski z żurawiną

– Sałatka grecka

-Tortilla z serkiem kremowym

– Sałatka caprese z dodatkiem oliwek

– Plastry pieczonego buraka z kremem balsamicznym i rukolą

– Półmiski przekąsek:

–  Ryba w zalewie sodko-kwaśnej

– Pizzerinki

-Mini burgery

-Tartinki

– Rożki z ciasta filo

Bufet słodki:

  • muffinki
  • finger-foody
  • lollipopsy
  • ciasta domowe
  • owoce sezonowe

NAPOJE B/O

Kawa, herbata w formie bufetowej

Napoje zimne: woda z cytryną, soki owocowe w dzbankach

Napoje gazowane z grupy Pepsi- pepsi, Mirinda, 7-up