MENU ANDRZEJKOWE
280 zł/os
- (przystawka)
- Grzanka z grillowaną kaszanką i salsą jabłkową z majonezem miodowym
- (zupa)
- Krem z kukurydzy z popcornem chilli
III. (danie główne)
- Roladka ze schabu faszerowana szpinakiem po florencku
- Filet z kaczki z musem malinowym
- Filet z kurczaka nadziewany serkiem kremowym z włoszczyzną
- Duszona karkówka w sosie własnym
- Plastry cukinii z ryżem śródziemnomorskim zapieczone sosem secchi (dodatki do dań głównych)
- Pieczone łódeczki ziemniaczane w przyprawach
- Warzywa z pieca po włosku
- Ziemniaki gotowane z koperkiem i masłem
- Świeże surówki w trzech odsłonach
- I (Deser)
- Ciasto dyniowe z musem chałwowym
- (II Danie)
- Plastry polędwiczki wieprzowej w sosie z grzybów leśnych, kluseczki dyniowe, burak w glazurze
– Opcja wegetariańska: Tofu w sosie z grzybów leśnych, kluseczki dyniowe, burak w glazurze
- (III Danie)
- Zupa borowikowa z kluseczkami półfrancuskimi
Zimna płyta
BUFET PRZEKĄSKOWY
- Talerz z pieczonymi roladami mięsnymi i chrzanem
- Pasztet staropolski z żurawiną
- Nuggetsy z sosem koktajlowym
- Sałatka z kurczakiem teryiaki
- Tortilla z serkiem włoskim i warzywami
- Sałatka caprese z dodatkiem oliwek
- Carpaccio z buraka z rukolą i kremem balsamicznym
- Roladka z łososia z serkiem czosnkowym
- Mini pizzerinki
- Mini burgery
- Tartinki, bruschetty
- Pieczywo
- Masło
BUFET SŁODKI:
- Muffinki
- Finger-foody
- Lollipopsy
- Sernik Dyniowy
- Ciasta Domowe
NAPOJE B/O
Kawa, herbata w formie bufetowej
Napoje zimne : woda z cytryną, soki owocowe w dzbankach
Napoje gazowane z grupy Pepsi – pepsi, mirinda, 7-up