PRZYSTAWKA
- Terrina z kaczki z dodatkiem migdałów na konfiturze żurawinowej w aromacie wiśniówki
II. ZUPA
- Aksamitny krem kokosowy z krewetką smażoną i kolendrą
III. DANIE (podawane na półmiskach)
- Kacze udo długo pieczone w warzywach i jabłkach
- Pieczeń z udźca indyczego w warzywach i ziołach
- Pikantna gicz drobiowa w tempurze piwnej
- Żeberka duszone w sosie na ostro
- Filet z miętusa smażony na maśle czosnkowym w panierce
Dodatki:
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Ziemniaki zapiekane w ziołach z czosnkiem
- Kompozycja surówek
- Warzywa grillowane w pikantnym sosie
IV. LIVE COOKING – POKAZ KUCHNI MOLEKULARNEJ – JADALNY OBRAZ + LODY RZEMIEŚLNICZE
V. DANIE (serwowane)
- Policzki wołowe w sosie z dodatkiem porto podawane z kaszotto grzybowym i parmezanem oraz modrą kapustą w czerwonym winie z rodzynkami.
VI. Danie (Zupa)
- Ragout z polędwiczki wieprzowej z makaronem Conchiglioni.
VII. Danie
- Żur na zakwasie z białą kiełbasą i jajem.
BUFET ZIMNY
- Kaczka faszerowana z orzechami nerkowca
- Boczek zawijany z korniszonem i gorczycą
- Schab faszerowany z warzywami
- Śledzie w oleju z cebulką czosnkową
- Tortilla z serkiem smakowym, kurczakiem i warzywami
- Pasztet z żurawiną i marynatami
- Carpaccio z buraka z rukolą i serem feta
- Capresse z oliwkami i bazyliowym pesto
- Sałatka brokułowa z fetą w sosie jogurtowym z prażonymi migdałami
- Ryba w zalewie słodko-kwaśnej
BUFET SŁODKI
Ciasta:
- Toffee
- 3-bit
- Rafaello
- Crème brulee
- Carmelita
- Sernik
- Fingers food
- Owoce sezonowe
NAPOJE (Bez ograniczeń):
Napoje zimne podawane w dzbankach:
Napoje gazowane: