I. Przystawka
- Plastry łososia Grawlax na czosnkowej grzance z dodatkiem musu chrzanowego
II. Zupa
- Krem kokosowy z krewetką w otulinie ziemniaczanej
III. Danie II półmisek mięs obiadowych
- Roladka drobiowa faszerowana serkiem ziołowym
- Kacze udo pieczone w jabłkach i warzywach
- Pikantne żeberka duszone w sosie BBQ
- Filet drobiowy owinięty boczkiem
- Filet z miętusa w tradycyjnej panierce
- Steki łososia z pieca
Dodatki:
- Ziemniaczki gotowane obtoczone masłem i koperkiem
- Kompozycja surówek
- Ziemniaki zapiekane z czosnkiem i ziołami
- Kolorowe warzywa w przyprawach włoskich
DESER
Wyspa z lodami rzemieślniczymi z ciekłym azotem, espumą mango i pieczoną czekoladą.
IV. Danie III
- Polędwiczka wieprzowa w sosie tymiankowym z kluskami śląskimi i zasmażaną modrą kapustą
V. Danie IV Zupa
- Żurek na zakwasie z pieczoną białą kiełbasą i jajkiem
Bufet zimny:
- Śledzie w oleju z cebulką
- Tortilla z serkiem smakowym, kurczakiem i warzywami
- Ryba w zalewie słodko-kwaśnej
- Carpaccio z buraka z rukolą i kozim serem
- Sałatka z kurczakiem, serem wędzonym i sosem czosnkowym
- Sałatka brokułowa z fetą i płatkami migdałów
- Pieczywo
Ciasta:
- toffee
- 3-bit
- rafaello
- tiramisu
- brownie
- sernik
Fingers food
Owoce sezonowe
Napoje gazowane
Kawa i herbata
Soki i woda w dzbankach