Karnawał to czas radości i szalonych zabaw! 💃🕺 W związku z tym Hotel Jan Sander *** ma niezwykłą przyjemność zaprosić Państwa na wyjątkowy Bal Karnawałowy, który odbędzie się 22.02.2020 r. o godz. 20:00.
🤗 Jeśli chcecie w wyjątkowy sposób i w niezwykłej atmosferze uczcić Karnawał, zapraszamy do nas!
➡️ Zapewniamy nowoczesną i uwielbianą przez naszych Gości Salę Szafirową, która idealnie sprawdzi się na zabawę do białego rana.
➡️ Oferujemy przepyszne jedzenie: pięć ciepłych posiłków, słodki bufet oraz napoje bez ograniczeń.
➡️ O oprawę muzyczną dbać zadba zespół ALLEGRO. To dzięki nim rozgrzejecie parkiet do czerwoności!
➡️ Gwarantujemy profesjonalną obsługę na najwyższym poziomie, dobrą muzykę, fantastyczną zabawę i wspaniałą atmosferę.
➡️ Cena: 170 zł/ os.
PRZYSTAWKA
– Humus pomidorowy z tostem melba, parmezanem i emulsją bazyliową
ZUPA
– Consomme drobiowe z pierożkiem orientalnym nadziewany kaczką szarpaną
II DANIE
– Policzki wołowe na redukcji porto
– Giczki drobiowe pieczone w tempurze
– Jagnięcina siekana duszona w pieczarkach i palonym rozmarynie
– Polędwiczki wieprzowe zapiekane pomidorami i mozzarellą
DODATKI
– Ziemniaki z wody z masłem i koprem
– Gnocchi ziemniaczane w trzech kolorach
– Salsefia z sosem holenderskim
– Bukiet surówek sezonowych
DESER
– Burger ptysiowy z kroklandem słonym przełożony kremem orzechowo-waniliowym i żelem różanym z chrupiącą prażynką czekoladową
III DANIE CIEPŁE
– Sandacz pieczony w maśle czosnkowym z sosem ponzu podany na purée maślanym ze szczypiorkiem i musem z palonej białej kapusty
IV DANIE CIEPŁE
– Barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym
BUFET ZIMNY
– Kaczka faszerowana
– Rolada z kurczaka ze szpinakiem
– Pasztet ze śliwką
– Terina wołowa z borowikami
– Carpaccio z pieczonego buraka podane z ruccolą i serem feta
– Tortilla z kurczakiem i warzywami
– Śledź w śmietanie
– Sałatka z krewetkami w tempurze, ananasem i sosem koktajlowym
– Rolada serowa z wędzonym łososiem w trzech kolorach
– Sałatka z kurczakiem, pomidorem, ogórkiem, serem wędzonym i sosem czosnkowym
BUFET SŁODKI
– Cztery rodzaje ciasta domowego wypieku
– Owoce sezonowe
A zatem – niech żyje bal! Serdecznie zachęcamy do rezerwacji:
tel: +48 42 280 77 08
email: hotel@jansander.pl
Hotel Jan Sander
ul. Wycieczkowa 2/10
95-070 Rąbień AB (k. Łodzi)
Polska