Bal Andrzejkowy
Szukasz Balu Andrzejkowego w Łodzi, Aleksandrowie Łódzkim lub Konstantynowie Łódzkim? Hotel Jan Sander ma niezwykłą przyjemność zaprosić Państwa na zabawę Andrzejkową, która odbędzie się 01.12.2018r.
W ofercie: zespół na żywo zagra DJ SZWELEK,
cztery ciepłe posiłki, bufet zimny, bufet słodki, napoje ciepłe i zimne oraz oczywiście niezapomniana zabawa.
Rezerwacje przyjmujemy telefonicznie do wyczerpania miejsc.
Cena balu – 140,00 zł/os
Cena balu z noclegiem – 200,00 zł/os
ZADZWOŃ JUŻ DZIŚ 42 280 77 08 I ZAREZERWUJ MIEJSCE !
MENU BAL ANDRZEJKOWY
I. ZUPA
– Krem porowo- ziemniaczany z prażonym boczkiem
II. DRUGIE DANIE
– De voille z masłem i koprem
– Schab po kowalsku
– Żeberka duszone w karmelu z imbirem i sezamem
– Polędwiczki z kurczaka w sosie śmietanowo-kurkowym
DODATKI
– Ziemniaki z wody z koprem
– Frytki
– Gnocci z masłem czosnkowym
– Fasolka szparagowa z płatami czosnku
– Bukiet sezonowych surówek
III. DANIE CIEPŁE
– Lasange bolonese
IV. ZUPA
– Zalewajka po łódzku
BUFET ZIMNY
Półmisek mięs pieczonych:
• kurczak faszerowany szpinakiem
• kaczka faszerowana na słodko
• brzuch z czosnkiem niedźwiedzim
• schab faszerowany brokułem i serem feta
– Pstrąg faszerowany (serwowany na ciepło)
– Pasztet myśliwski z żurawiną
– Tradycyjny śledź w oleju z cebulką
– Śledź po kaszubsku
– Wytrawne ptysie faszerowane pastą z makreli
– Rolada serowa z wędzonym łososiem i szpinakiem
– Tortilla z kurczakiem i warzywami
– Carpaccio z buraka podane z rukolą i serem feta oraz kremem balsamicznym
– Terrine z kurczakiem, brokułem i karotką
– Sałatka brokułowa z fetą w sosie jogurtowym z prażonymi migdałami
– Sałatka z kurczakiem, pomidorem, ogórkiem, serem wędzonym i sosem czosnkowym
BUFET SŁODKI
– Cztery rodzaje ciasta domowego wypieku
– Owoce sezonowe
– finger food’s
NAPOJE B/O
Kawa, herbata w formie bufetowej
Napoje zimne : woda z cytryną, soki owocowe w dzbankach
Napoje gazowane z grupy Pepsico (uzupełniane przez 6 godzin) – Pepsi, 7Up, Mirinda