Bal Andrzejkowy

 

 

 

Szukasz Balu Andrzejkowego w Łodzi, Aleksandrowie Łódzkim lub Konstantynowie Łódzkim? Hotel Jan Sander ma niezwykłą przyjemność zaprosić Państwa na zabawę Andrzejkową, która odbędzie się 01.12.2018r.

 

 

W ofercie: zespół na żywo zagra DJ SZWELEK,

 

cztery ciepłe posiłki, bufet zimny, bufet słodki, napoje ciepłe i zimne oraz oczywiście niezapomniana zabawa.

 

 

 

Rezerwacje przyjmujemy telefonicznie do wyczerpania miejsc.

 

 

Cena balu – 140,00 zł/os
Cena balu z noclegiem – 200,00 zł/os

 

 

 

ZADZWOŃ JUŻ DZIŚ   42 280 77 08   I ZAREZERWUJ MIEJSCE ! 

 

 
 

 

 

bal karnawałowy Łódź

 

 

 

 

 

MENU BAL ANDRZEJKOWY

 

 

 

I. ZUPA

 

– Krem porowo- ziemniaczany z prażonym boczkiem

 

 

 

II. DRUGIE DANIE

 

– De voille z masłem i koprem

 

– Schab po kowalsku

 

– Żeberka duszone w karmelu z imbirem i sezamem

 

– Polędwiczki z kurczaka w sosie śmietanowo-kurkowym

 

 

 

DODATKI

 

– Ziemniaki z wody z koprem

 

– Frytki

 

– Gnocci z masłem czosnkowym

 

– Fasolka szparagowa z płatami czosnku

 

– Bukiet sezonowych surówek

 

 

 

III. DANIE CIEPŁE

 

– Lasange bolonese

 

 

 

IV. ZUPA

 

– Zalewajka po łódzku

 

                        

 

BUFET ZIMNY

 

Półmisek mięs pieczonych:

 

 

 

  kurczak faszerowany szpinakiem

 

 

 

  kaczka faszerowana na słodko

 

 

 

  brzuch z czosnkiem niedźwiedzim

 

 

 

  schab faszerowany brokułem i serem feta

 

 

 

– Pstrąg faszerowany (serwowany na ciepło)

 

 – Pasztet myśliwski z żurawiną

 

– Tradycyjny śledź w oleju z cebulką

 

 – Śledź po kaszubsku

 

– Wytrawne ptysie faszerowane pastą z makreli

 

– Rolada serowa z wędzonym łososiem i szpinakiem

 

– Tortilla z kurczakiem i warzywami

 

– Carpaccio z buraka podane z rukolą i serem feta oraz kremem balsamicznym

 

– Terrine z kurczakiem, brokułem i karotką

 

– Sałatka brokułowa z fetą w sosie jogurtowym z prażonymi migdałami

 

– Sałatka z kurczakiem, pomidorem, ogórkiem, serem wędzonym i sosem czosnkowym

 

 

 

BUFET SŁODKI

 

– Cztery rodzaje ciasta domowego  wypieku

 

– Owoce sezonowe

 

– finger food’s

 

 

 

NAPOJE B/O

 

Kawa, herbata w  formie bufetowej

 

Napoje zimne : woda z cytryną, soki owocowe w dzbankach

 

Napoje gazowane z grupy Pepsico (uzupełniane przez 6 godzin) – Pepsi, 7Up, Mirinda