restauracja-lodz-aleksandrow

Restauracja hotelowa „Karuzela Smaków” zaprasza zarówno gości hotelowych , jak i wszystkich , którzy cenią sobie dobrą polską kuchnię. Specjalnością restauracji są świeże ryby: sum, szczupak, sandacz, miętus, okoń  i leszcz, odławiane z pobliskiego zbiornika Jeziorsko.

Wszystkie ryby w naszej restauracji są przyrządzane  wg własnej receptury Pana Jana Łukasika. Specjalnością są sum i pstrąg faszerowany, ryby smażone oraz zupa rybna,  które to znane są smakoszom ryb w całej Polsce.

Zwolennikom zdrowej kuchni proponujemy rybę grillowaną, duszoną w piecu, parowaną lub wędzoną.

Ponadto w restauracji można skosztować dziczyzny oraz tradycyjnej kuchni polskiej. Proponujemy również  usługę cateringu hotelowego.

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą restauracyjną: