Bal Karnawałowy 2017

Szukasz Balu Karanwałowego w Łodzu lub Aleksandrowie? Hotel Jan Sander ma niezwykłą przyjemność zaprosić Państwa na Bal Karnawałowy, który odbędzie się w ostatnią sobotę Karnawału, czyli 25.02.2017r. Zapewniamy nowoczesną, uwielbianą przez naszych Gości salę bankietową, która idealnie sprawdzi się na tańce do białego rana. Ponadto gwarantujemy przepyszne jedzenie. Pięć ciepłych posiłków, zimny bufet, napoje bez ograniczeń oraz owoce i ciasta.
O oprawę muzyczną zadba doświadczony zespół SZEDAR.

Po szaleństwach sobotniej nocy, na naszych Gości czekają komfortowe pokoje, w których zaciszu każdy będzie mógł odpocząć po udanej, karnawałowej zabawie.

Gwarantujemy profesjonalną obsługę na najwyższym poziomie, dobrą muzykę oraz wspaniałą zabawę do białego rana.

Na hasło „maska wenecka” promocyjna cena Balu Karnawałowego 125zł za osobę.

ZADZWOŃ JUŻ DZIŚ   42 280 77 08   I ZAREZERWUJ MIEJSCE ! 

bal karnawałowy Łódź

MENU BALU KARNAWAŁOWEGO

I.

Krem ziemniaczano-porowy z maślanymi grzankami i prażonym boczkiem

II.

Kotlet De Volaille

Kotlet Cordon Blue

Zraziki wieprzowe z wędzoną słoniną i ogórkiem kiszonym w sosie własnym

DODATKI:

Ziemniaki z koperkiem

Ziemniaki pieczone z rozmarynem

Bukiet surówek

Warzywa duszone w maśle z czosnkiem

III.

Polędwiczka wieprzowa w sosie boczkowym z suszonym pomidorem, podana z kaszotto z kaszy pęczak

IV.

Gnocchi z kurczakiem i szpinakiem w sosie z sera pleśniowego

V.

Krem z pieczonego buraka z crostini i kozim serem

BUFET ZIMNY:

Półmisek mięs pieczonych

Tortilla z chili Con Carne

Tortilla z grillowanymi warzywami

Śledzie 

Sałatka z kurczaka, kukurydzy i ananasa

Sałatka z paluszków krabowych

Carpaccio z pieczonego buraka z kozim serem

Pieczywo

Masło

BUFET SŁODKI:

Ciasto

Owoce

Napoje